Bodysupport - Voeding

Het Bodysupport voedingstraject duurt in eerste instantie 3 maanden, waarbij je iedere week een coachingsafspraak hebt. Tijdens deze afspraak word je gemeten, vindt er een evaluatie plaats en bespreek je eventuele uitdagingen. Daarnaast krijg je iedere week gezonde, eenvoudige menu's, die gebaseerd zijn op jouw caloriebehoefte. De ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen bij iedere supermarkt en bijgesloten is ook een alternatieven lijst. Samen werken jullie naar je doel en proberen een gedragsverandering te bewerkstelligen.

De kosten voor deze 3 maanden bedragen €149. Dit is exclusief een sportabonnement.

Vanwege het feit dat je bij ons gecoacht wordt door een gecertificeerde en geregistreerde BGN gewichtsconsulente, is de kans groot dat je op basis van een aanvullende ziektekostenverzekering zeker de helft van dit bedrag terug kunt vragen bij je ziektekostenverzekering.

 

Heb je een vraag? Stel deze dan via het onderstaande contactformulier!

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • OPEN DAG BODYSHAPE

  OPEN DAG BODYSHAPE

  Op zaterdag 19 januari organiseren Bodyshape en ReSeth gezamenlijk een Open dag. Activiteiten zullen plaats vinden tussen 10:00 uur en 13...

  Lees meer
 • Work it out!

  Work it out!

  Zo, inmiddels zijn we een aantal maanden verder. Na een geweldige start in november gebeurt er nog steeds van alles bij Bodyshape, Your P...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.