Bodysupport - Voeding

Het Bodysupport voedingstraject duurt in eerste instantie 3 maanden, waarbij je iedere week een coachingsafspraak hebt. Tijdens deze afspraak word je gemeten, vindt er een evaluatie plaats en bespreek je eventuele uitdagingen. Daarnaast krijg je iedere week gezonde, eenvoudige menu's, die gebaseerd zijn op jouw caloriebehoefte. De ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen bij iedere supermarkt en bijgesloten is ook een alternatieven lijst. Samen werken jullie naar je doel en proberen een gedragsverandering te bewerkstelligen.

De kosten voor deze 3 maanden bedragen €149. Dit is exclusief een sportabonnement.

Vanwege het feit dat je bij ons gecoacht wordt door een gecertificeerde en geregistreerde BGN gewichtsconsulente, is de kans groot dat je op basis van een aanvullende ziektekostenverzekering zeker de helft van dit bedrag terug kunt vragen bij je ziektekostenverzekering.
 

Heb je een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande contactformulier in!

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • Sportmassage?

  Sportmassage?

  NIEUW: SPORTMASSAGE bij FYSIO EIJZENGA bij Bodyshape - Your Personal Gym Marcel Boontjes (Leeuwarden, 1988) is sinds kort sportma...

  Lees meer
 • ZOMERACTIE BODYSHAPE

  ZOMERACTIE BODYSHAPE

  Maak nu gebruik van de ZOMERACTIE van Your Personal Gym - Bodyshape in Goutum. Bij het afsluiten van een jaarabonnement krijg je de zomer...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.