Fitness voor ouderen in Leeuwarden

Je bent nooit te oud om goed voor jouw lichaam te zorgen. En juist voor ouderen is het enorm belangrijk om voldoende te bewegen. Als we het hebben over ouderen, hebben we het meestal over 65+'ers. Maar ook voor 50+'ers is het slim om te zorgen voor voldoende beweging zodat je op latere leeftijd nog gezond en vitaal door het leven kunt gaan. Bewegen op oudere leeftijd heeft tal van voordelen;  zo vertraag je het ouderdomsproces, verhoog je jouw weerstand, het zorgt voor een lagere bloeddruk, zorgt voor een betere botdichtheid, zorgt ervoor dat je spiermassa behouden blijft, brengt weinig tot geen blessure’s met zich mee en zul je je een stuk fitter en gezonder voelen.

Het aantal senioren in onze maatschappij neemt elk jaar toe, het aantal 60 plussers in Nederland ligt momenteel rond de 4.500.000 en dit stijgt elk jaar. Oud worden willen we allemaal maar dan wel graag met een goede gezondheid, fitness kan hiertoe bijdragen. Probeer Bodyshape Leeuwarden/Goutum gerust een keer uit. Bij Bodyshape kunt u gebruik maken van een voordelig 65+ abonnement om te werken aan uw gezonde oude dag.Fitness voor ouderen wordt ook in groepslessen aangeboden. 

Ouderenfitness in Leeuwarden de eerste week 100% gratis. Kom sfeerproven bij Bodyshape.

Wil jij een week lang gratis sfeerproeven bij Bodyshape om de fitness voor ouderen te ervaren? Van fitness tot groepsles, je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Zet daarom vandaag die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

 

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • Stok achter de deur!

  Stok achter de deur!

  Je wilt wel, maar het lukt je niet om van de bank te komen; je hebt geen stok achter de deur; je bent bang dat je het niet alleen kunt; a...

  Lees meer
 • Bodyshape is weer open!

  Bodyshape is weer open!

  Per 1 juli mogen we weer naar binnen! Eindelijk mogen we ook weer binnen sporten. Ondanks dat het buiten ook mogelijk was om te sporte...

  Lees meer
Meer nieuws