Stok-achter-de-deur

OP DIT MOMENT ZIJN ONZE STOK-ACHTER-DE-DEUR GROEPEN VOL.

Een stok achter de deur om te sporten, het is voor veel mensen net de stap die ze nodig hebben om toch naar de gym te gaan. Iedereen kent het gevoel; je wilt wel, maar je kunt spontaan een goed excuus bedenken om niet te gaan sporten. Het sporten is te vrijwillig. Bodyshape wil jou graag ondersteunen om het maximale uit jezelf te halen, doormiddel van het 'stok achter de deur' programma.

We bieden een uitgebalanceerd programma waarin alles wordt gemeten, van start tot finish. We behandelen verschillende trainingen in de fitnesszaal (met apparatuur) of in de groepsles zaal (zonder apparatuur).

Het grote verschil binnen dit programma t.o.v. het 'normale' fitnessen is dat je sport op afspraak. Een keer per week krijg je actieve begeleiding en een keer per week sport je met je eigen schema. Het schema stellen wij op basis van je doelstelling voor je samen en deze zetten we in onze eigen Bodyshape App. Je krijgt toegang tot deze app met deelname aan dit programma.

Bovendien krijg je korting op je abonnement naarmate je vaker komt sporten. Het sporten vindt plaats in een small group van maximaal 8 personen. Ook kom je met de small group samen met je begeleider in een WhatsApp groep. Zo kun je ook elkaar motiveren.

Samen aan de slag, afsluiten met koffie. Leuk en gezellig, maar ook hard werken en routine kweken zodat je het later helemaal zelf kunt. Dat is ons doel. We verwachten je minimaal 6 maanden lang en je betaalt € 52 per maand. Voor iedere keer dat je komt sporten (max. 2x per week) krijg je de volgende maand € 2 korting. Maximaal dus € 18. Omdat we uit gaan van je goede intenties, krijg je de 1e maand meteen de maximale korting.

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • The April deals of a lifetime

  The April deals of a lifetime

  Kies jouw beste deal!

  Lees meer
 • Stok achter de deur!

  Stok achter de deur!

  Een stok achter de deur om te sporten, het is voor veel mensen net de stap die ze nodig hebben om toch naar de gym te gaan. Iedereen kent...

  Lees meer
Meer nieuws