Weten of Bodyshape dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Leeuwarden en Goutum? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Bodyshape - Your Personal Gym dé sportschool voor jou, met o.a. fitness, yoga, groepslessen en personal training.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Bodyshape. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • YOGA - Kick the old year in the ...

  YOGA - Kick the old year in the ...

  Beste Yogi's! Op zaterdag 30 december sluiten we af met een workshop YOGA van 2 uur lang. Met de gedachte "Kick the old year in ...

  Lees meer
 • Schrijf je thuis al in voor de les van morgen!

  Schrijf je thuis al in voor de les van morgen!

  Bodyshape biedt leuke groepslessen waar je doordeweeks aan kunt deelnemen. Ook leuk is dat jij je daarvoor online kunt aanmelden zodat je...

  Lees meer
Meer nieuws