Voedingsadvies Leeuwarden - Vytal

We worden ons steeds bewuster dat gezonde voeding een must is, talloze welvaart ziektes zorgen voor steeds meer zieke mensen; hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, diabetes, hart- en vaatziektes, ect. Door onze consumptie maatschappij wordt het ons steeds moeilijker gemaakt om een gezond gewicht te behouden, dat blijkt uit de cijfers dat de helft van de bevolking te zwaar is en 15% obesitas heeft.

Er zijn talloze manieren om af te vallen en vele wegen leiden naar Rome, wij hebben gekozen voor het Vytal programma, waarbij je een weekmenu krijgt waarbij je precies weet hoeveel en wat je moet eten. Daarnaast wordt je tijdens het drie maanden durende programma bijgestaan door onze gewichtsconsulent die je helpt de problemen die je onderweg tegenkomt op te lossen. De boodschappen die je moet doen kun je gewoon bij de lokale supermarkt doen.

Afvallen in Leeuwarden

Het Vytal voedingstraject duurt in eerste instantie 3 maanden, waarbij je iedere week een coachingsafspraak hebt. Tijdens deze afspraak word je gemeten, vindt er een evaluatie plaats en bespreek je eventuele uitdagingen. Daarnaast krijg je iedere week gezonde, eenvoudige menu's, die gebaseerd zijn op jouw caloriebehoefte. De ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen bij iedere supermarkt en bijgesloten is ook een alternatieven lijst. Samen met onze gewichtsconsulente werk je naar je doel en proberen jullie een gedragsverandering te bewerkstelligen.

De kosten voor deze 3 maanden bedragen €189. Dit is inclusief één maand sporten.

Vanwege het feit dat je bij ons gecoacht wordt door een gecertificeerde en geregistreerde BGN gewichtsconsulente, is de kans groot dat je op basis van een aanvullende ziektekostenverzekering zeker de helft van dit bedrag terug kunt vragen bij je ziektekostenverzekering.

Wil jij voedingsadvies of hulp met afvallen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met jou op.

 • * velden zijn verplicht.

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • The April deals of a lifetime

  The April deals of a lifetime

  Kies jouw beste deal!

  Lees meer
 • Stok achter de deur!

  Stok achter de deur!

  Een stok achter de deur om te sporten, het is voor veel mensen net de stap die ze nodig hebben om toch naar de gym te gaan. Iedereen kent...

  Lees meer
Meer nieuws