Start met fitness in Leeuwarden

Fitnesstraining is een manier van trainen waarvan steeds meer het belang wordt ingezien en hier dan ook steeds meer gebruik van wordt gemaakt . Alle oefeningen zijn erop gericht om de conditie, functie en houding van het lichaam te verbeteren.

De gediplomeerde instructeurs werken met persoonlijke fitnessschema’s, waarbij de nadruk wordt gelegd op het aanleren van de juiste techniek en arbeids-rustverhouding.

Krachttraining

Bij specifieke krachttraining komt de verkregen spiermassa ten goede bij de prestatie van een andere sport en gaat een steeds belangrijkere rol spelen bij vele takken van sport (voetbal, basketbal, judo, karate, boksen).

Voordat er aan specifieke krachttraining wordt gedaan, is het verstandig om te beginnen met algemene krachttraining voor een goede basis. Ook hierbij wordt gewerkt met specifieke trainingsschema’s.

Sfeer proeven bij Bodyshape - Your Personal Gym in Leeuwarden / Goutum

Geheel voor nop een week lang alles ontdekken wat Bodyshape te bieden heeft. Van fitness tot groepsles, je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen en het kost je niets. Zet daarom vandaag die eerste stap en claim hieronder jouw gratis proefweek nu het nog kan, het kost je slechts 1 minuutje! 

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • YOGA - Kick the old year in the ...

  YOGA - Kick the old year in the ...

  Beste Yogi's! Op zaterdag 30 december sluiten we af met een workshop YOGA van 2 uur lang. Met de gedachte "Kick the old year in ...

  Lees meer
 • Schrijf je thuis al in voor de les van morgen!

  Schrijf je thuis al in voor de les van morgen!

  Bodyshape biedt leuke groepslessen waar je doordeweeks aan kunt deelnemen. Ook leuk is dat jij je daarvoor online kunt aanmelden zodat je...

  Lees meer
Meer nieuws