Fitness Leeuwarden

Fitness als sport is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is in Nederland zelfs sport nummer 1 als je kijkt naar het aantal beoefenaars.

De redenen om te starten met fitness zijn zeer divers; werken aan je gezondheid, als ontspanning, fitheid, preventief voor blessure’s andere sport, werken aan je uiterlijk, ect.Veel mensen worstelen met overgewicht en dus hun gezondheid, dat worden er steeds meer.  Spiermassa opbouw of behoud speelt hierbij een grote rol.

Je spiermassa bepaalt je ruststofwisseling, die 24 uur per dag doorgaat. Spieren zijn kleine energiefabriekjes die bij alles wat je overdag doet, ja ook zitten, energie verbranden. Dus hoe meer van deze fabriekjes, hoe meer calorieën je verbrand. Het grote voordeel van fitness is ook dat je het op bijna elk moment van de dag kan beoefenen.

Onze gediplomeerde instructeurs kunnen jou dan ook bijstaan met het maken van een persoonlijk schema, en het uitleggen hiervan, op elk gewenst moment

Krachttraining

Bij specifieke krachttraining komt de verkregen spiermassa ten goede aan de prestatie bij een andere sport en gaat een steeds belangrijkere rol spelen bij vele takken van sport (voetbal, basketbal, judo, karate, boksen).

Voordat er aan specifieke krachttraining wordt gedaan, is het verstandig om te beginnen met algemene krachttraining voor een goede basis. Ook hierbij wordt gewerkt met specifieke trainingsschema’s.

Wil jij fitnessen in Leeuwarden? 

Kom een week lang gratis sfeer proeven bij Bodyshape. Van fitness tot groepsles, je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen en het kost je niets. Zet daarom vandaag die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • De zin en onzin over suppletie

  De zin en onzin over suppletie

  Waarom Omega-3 vetzuren een toegevoegde waarde zijn in al je levensfases

  Lees meer
 • Sporten met Alex: “Zo vind ik mijn motivatie”

  Sporten met Alex: “Zo vind ik mijn motivatie”

  Excuses zijn zo makkelijk te verzinnen, maar hoe vind je motivatie om te sporten?

  Lees meer
Meer nieuws