Groepslessen in Leeuwarden

Ook voor groepslessen kun je terecht bij Bodyshape Leeuwarden/Goutum. Wij bieden in de groepslessen een scala aan mogelijkheden zoals Yoga, HIIT, TRX, Zumba en de Zaktraining. Maar ook voor groepslessen kickboksen ben je bij Bodyshape aan het juiste adres. Samen zoeken wij voor jou een passende training zodat je met veel plezier kunt sporten.

Bodyshape Leeuwarden heeft ervaren en goed opgeleide trainers die jou een passende oplossing kunnen aandragen en begeleiden bij de groepslessen. Jouw doel is ons doel, met gegarandeerd een tevreden resultaat als gevolg. Er wordt met veel plezier gewerkt aan jouw doelstellingen.

1 Week Gratis Groepslessen in Leeuwarden

Deze gratis proefweek groepslessen is tijdelijk en uitsluitend online te claimen door een beperkt aantal personen. Zet daarom vandaag die eerste stap en claim hieronder jouw gratis proefweek nu het nog kan, het kost je slechts 1 minuutje! 

Let op: Je sport het hele jaar GRATIS als je 2 vriend(inn)en meeneemt en introduceert aan Bodyshape. Vergeet hieronder dus niet 'Ja' aan te geven bij 'Samen sporten'!

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer

Claim direct jouw GRATIS proefweek fitness

Sfeer proeven bij Bodyshape? Maak gebruik van een gratis proefweek met een vriend of vriendin.

{clubplanner-formulier-2}

 • 18 november gaan we los!

  18 november gaan we los!

  Het aftellen is begonnen. Na een eerste introductie, dag van de verbouw, op de nieuwe locatie van Bodyshape - Your Personal Gym komt de o...

  Lees meer
 • Alles onder 1 dak.

  Alles onder 1 dak.

  Dat klopt als een bus. Op de nieuwe locatie van Bodyshape - Your Personal Gym vind je vanaf 18 november een fijne gym waar je kunt geniet...

  Lees meer
Meer nieuws