Voedingsadvies Leeuwarden - Vytal

We worden ons steeds bewuster dat gezonde voeding een must is, talloze welvaart ziektes zorgen voor steeds meer zieke mensen; hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, diabetes, hart- en vaatziektes, ect. Door onze consumptie maatschappij wordt het ons steeds moeilijker gemaakt om een gezond gewicht te behouden, dat blijkt uit de cijfers dat de helft van de bevolking te zwaar is en 15% obesitas heeft.

Er zijn talloze manieren om af te vallen en vele wegen leiden naar Rome, wij hebben gekozen voor het Vytal programma, waarbij je een weekmenu krijgt waarbij je precies weet hoeveel en wat je moet eten. Daarnaast wordt je tijdens het drie maanden durende programma bijgestaan door onze gewichtsconsulent die je helpt de problemen die je onderweg tegenkomt op te lossen. De boodschappen die je moet doen kun je gewoon bij de lokale supermarkt doen.

Weet dat je op basis van een aanvullende ziektekostenverzekering zeker de helft van dit bedrag terug kunt vragen bij je ziektekostenverzekering.

Wil jij voedingsadvies of hulp met afvallen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met jou op.

 • * velden zijn verplicht.

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • De zin en onzin over suppletie

  De zin en onzin over suppletie

  Waarom Omega-3 vetzuren een toegevoegde waarde zijn in al je levensfases

  Lees meer
 • Sporten met Alex: “Zo vind ik mijn motivatie”

  Sporten met Alex: “Zo vind ik mijn motivatie”

  Excuses zijn zo makkelijk te verzinnen, maar hoe vind je motivatie om te sporten?

  Lees meer
Meer nieuws