Inschrijfformulier

Wil jij je direct inschrijven? Vul dan onderstaande gegevens in en maak een abonnementskeuze. Voor alle tarieven kun je hier terecht: Tarieven Bodyshape

 • * velden zijn verplicht.

 

Algemene voorwaarden:
1. Bindende overeenkomst: Het versturen van dit formulier wordt gezien als een bindende overeenkomt tussen beide partijen.
2. Contributie: De contributie dient elke 4 weken te worden voldaan. Alleen contributiegelden worden afgeschreven via een automatische incasso op de 1e dag van elke periode. In geval van een terugboeking wordt automatisch 5,00 administratiekosten in rekening gebracht.
3. Beëindiging membership: Opzegging van het membership is alleen mogelijk met een opzegtermijn van 15 dagen voor het einde van de minimale termijn.
4. Opstart: Het inschrijfgeld van een membership is 15,00.
5. Incassokosten: Indien de contributie niet wordt voldaan komen eventuele kosten, waaronder incasso, deurwaarder, advocaat-kosten, zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke, voor rekening van de cliënt. De buitengerechtelijke kosten belopen minimaal 20% van het verschuldigde bedrag, met een minimum van 104,50, waaromtrent geen bewijs behoeft te worden aangevoerd. Deze kosten zijn verschuldigd vanaf het moment waarop de vordering in handen van onze advocaat of deurwaarden is gesteld, ongeacht of de cliënt daarvan op de hoogte is.
6. Aansprakelijkheid Bodyshape is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal, schade, zowel direct als indirect, resp. van of aan goederen van cliënten. Het sporten geschiedt op eigen risico.

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • De zin en onzin over suppletie

  De zin en onzin over suppletie

  Waarom Omega-3 vetzuren een toegevoegde waarde zijn in al je levensfases

  Lees meer
 • Sporten met Alex: “Zo vind ik mijn motivatie”

  Sporten met Alex: “Zo vind ik mijn motivatie”

  Excuses zijn zo makkelijk te verzinnen, maar hoe vind je motivatie om te sporten?

  Lees meer
Meer nieuws