65FIT Programma

Je bent nooit te oud om goed voor jouw lichaam te zorgen. En juist voor ouderen is het enorm belangrijk om voldoende te bewegen. Als we het hebben over ouderen, hebben we het meestal over 65+'ers. Maar ook voor 50+'ers is het slim om te zorgen voor voldoende beweging zodat je op latere leeftijd nog gezond en vitaal door het leven kunt gaan. Bewegen op oudere leeftijd heeft tal van voordelen;  zo vertraag je het ouderdomsproces, verhoog je jouw weerstand, het zorgt voor een lagere bloeddruk, zorgt voor een betere botdichtheid, zorgt ervoor dat je spiermassa behouden blijft, brengt weinig tot geen blessure’s met zich mee en zul je je een stuk fitter en gezonder voelen.

Het aantal senioren in onze maatschappij neemt elk jaar toe, het aantal 60 plussers in Nederland ligt momenteel rond de 4.500.000 en dit stijgt elk jaar. Oud worden willen we allemaal maar dan wel graag met een goede gezondheid, fitness kan hiertoe bijdragen. Probeer Bodyshape Leeuwarden/Goutum gerust een keer uit. Bij Bodyshape kun je gebruik maken van een voordelig 65+ abonnement om te werken aan je gezonde oude dag.

Ervaar het 65FIT programma de eerste week 100% gratis. Kom sfeerproeven bij Bodyshape.

Wil jij een week lang gratis sfeerproeven bij Bodyshape om het 65FIT programma te ervaren? Van fitness tot groepsles, je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Zet daarom vandaag die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

 

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • De zin en onzin over suppletie

  De zin en onzin over suppletie

  Waarom Omega-3 vetzuren een toegevoegde waarde zijn in al je levensfases

  Lees meer
 • Sporten met Alex: “Zo vind ik mijn motivatie”

  Sporten met Alex: “Zo vind ik mijn motivatie”

  Excuses zijn zo makkelijk te verzinnen, maar hoe vind je motivatie om te sporten?

  Lees meer
Meer nieuws