65FIT Programma

Je bent nooit te oud om goed voor jouw lichaam te zorgen. En juist voor ouderen is het enorm belangrijk om voldoende te bewegen. Als we het hebben over ouderen, hebben we het meestal over 65+'ers. Maar ook voor 50+'ers is het slim om te zorgen voor voldoende beweging zodat je op latere leeftijd nog gezond en vitaal door het leven kunt gaan. Bewegen op oudere leeftijd heeft tal van voordelen;  zo vertraag je het ouderdomsproces, verhoog je jouw weerstand, het zorgt voor een lagere bloeddruk, zorgt voor een betere botdichtheid, zorgt ervoor dat je spiermassa behouden blijft, brengt weinig tot geen blessure’s met zich mee en zul je je een stuk fitter en gezonder voelen.

Het aantal senioren in onze maatschappij neemt elk jaar toe, het aantal 60 plussers in Nederland ligt momenteel rond de 4.500.000 en dit stijgt elk jaar. Oud worden willen we allemaal maar dan wel graag met een goede gezondheid, fitness kan hiertoe bijdragen. Probeer Bodyshape Leeuwarden/Goutum gerust een keer uit. Bij Bodyshape kunt u gebruik maken van een voordelig 65+ abonnement om te werken aan uw gezonde oude dag. De lessen zijn op maandag 12:00 en woensdag 11:00. De lessen duren 50 minuten.

Ervaar het 65FIT programma de eerste week 100% gratis. Kom sfeerproeven bij Bodyshape.

Wil jij een week lang gratis sfeerproeven bij Bodyshape om het 65FIT programma te ervaren? Van fitness tot groepsles, je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Zet daarom vandaag die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

 

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • The April deals of a lifetime

  The April deals of a lifetime

  Kies jouw beste deal!

  Lees meer
 • Stok achter de deur!

  Stok achter de deur!

  Een stok achter de deur om te sporten, het is voor veel mensen net de stap die ze nodig hebben om toch naar de gym te gaan. Iedereen kent...

  Lees meer
Meer nieuws