TRX Leeuwarden

TRX Suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. De Suspension Trainer moet worden opgehangen aan een ankerpunt (balk/deur/lantaarnpaal/boom) waarna u meteen kunt beginnen met trainen. De TRX Suspension Trainer is een mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om te trainen of klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Hoe zwaar de oefening wordt bepaalt de gebruiker zelf door simpelweg zijn/haar lichaamspositie aan te passen. Hierdoor voeg jij meer of minder weerstand toe en heb je zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening. Er is dus geen excuus om de oefening niet af te maken. De oefeningen komen overeen met het natuurlijk bewegingspatroon en stimuleren daardoor een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in het dagelijks leven. Een TRX-uur bij Bodyshape - Your Personal Gym kun je, zodra je voorzien bent van een inlog, direct reserveren. Start meteen met je membership of geniet eerst van een week lang Bodyshape testen. Je bent van harte welkom. Je kunt je online aanmelden of kom langs op onze  locatie aan de Brédyk nr. 3 te Goutum.

Ervaar TRX in Leeuwarden bij Bodyshape. Een week lang gratis sfeer proeven. 

Wil jij een week lang gratis de TRX lessen  van Bodyshape ervaren? Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen en het kost je niets. Zet daarom vandaag die eerste stap en claim hieronder jouw gratis proefweek.

 • * velden zijn verplicht.

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • De zin en onzin over suppletie

  De zin en onzin over suppletie

  Waarom Omega-3 vetzuren een toegevoegde waarde zijn in al je levensfases

  Lees meer
 • Sporten met Alex: “Zo vind ik mijn motivatie”

  Sporten met Alex: “Zo vind ik mijn motivatie”

  Excuses zijn zo makkelijk te verzinnen, maar hoe vind je motivatie om te sporten?

  Lees meer
Meer nieuws