Schrijf je thuis al in voor de les van morgen!

Bodyshape biedt leuke groepslessen waar je doordeweeks aan kunt deelnemen. Ook leuk is dat jij je daarvoor online kunt aanmelden zodat je zeker bent van een plekje. Dus schrijf je thuis al in of op kantoor voor de les van morgen of overmorgen. Handig hé! Heb jij jouw Virtuagym-account nog niet geactiveerd dan willen wij je vragen om dit asap alsnog te doen. Let the games begin! Zie je snel bij Bodyshape - Your Personal Gym.

Weet je niet precies hoe het werkt?
Als het goed is heb je een uitnodiging ontvangen voor jouw Virtuagym-account via jouw mailadres. Als je dan de app op je telefoon zet of je bezoekt sportstudiobodyshape.virtuagym.com dan kun jij met jouw inloggegevens inloggen.
Op jouw dashboard kies je het lesrooster en als je dan op de gewenste les klikt kun jij deze reserveren. Succes met aanmelden! Kom je er niet uit: meld je even aan de balie en we helpen je op weg.

 • "Eerlijke sportschool. Hard werken en bewust eten levert resultaat op. Advies is goed."

  Jelle Spijkstra
 • "Een persoonlijke en professionele sportschool. Ik wil nergens anders meer sporten."

  Marleen Suurmeijer
 • Sportmassage?

  Sportmassage?

  NIEUW: SPORTMASSAGE bij FYSIO EIJZENGA bij Bodyshape - Your Personal Gym Marcel Boontjes (Leeuwarden, 1988) is sinds kort sportma...

  Lees meer
 • ZOMERACTIE BODYSHAPE

  ZOMERACTIE BODYSHAPE

  Maak nu gebruik van de ZOMERACTIE van Your Personal Gym - Bodyshape in Goutum. Bij het afsluiten van een jaarabonnement krijg je de zomer...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.